Kategorije
 
 
 
 
 
 

Članek je v pripravi...

 

Ali prepoznate original in imitacijo? Dovolite, da Vam pri tem priskočimo na pomoč.

Blago priznanih blagovnih znamk je dandanes veliko bolj dostopno kot nekoč. Vendar pa je z vse večjo dostopnostjo tudi vse več goljufov, ki poskušajo zaslužiti s prodajo ponaredkov. Prav nič drugače ni niti v svetu ur priznanih blagovnih znamk. Z nami se boste hitro naučili, kako prepoznati imitacijo in original. Dovolite, da Vam priskočimo na pomoč. V pričujočem blogu smo za Vas pripravili seznam ur najbolj prodajanih blagovnih znamk, v katerem Vam bomo predstavili, na kaj je treba biti pozoren pri prepoznavanju izvirnika in ponaredka.

 

Zagotovo si ne bi mislili, da je bila prva ročna ura ekstravaganten predmet, namenjen izključno ženskam. Kljub temu je postala priljubljen dodatek v celotni družbi. Dandanes na ure ne gledamo več kot na čudež, ki nam bi omogočil lastništvo časa. So pa postale priljubljen modni dodatek, ki predstavlja osebnost ali okus lastnika in elegantno dopolnjuje njegov celosten videz.

 

Zlato, srebrno ali iz rdečega zlata? Seči po kovinskem ali usnjenem paščku? Kaj se trenutno nosi? V kolikor vas mučijo takšna ali drugačna vprašanja, vam bomo v našem blogu z veseljem svetovali!

 

Spletna trgovina Bondie.si ni le prodajalec ur priznanih blagovnih znamk. Svojim strankam že od vsega začetka nudimo tudi profesionalen urarski servis. Popravilo poškodovanih ur, prodaja rezervnih delov ali preizkus vodotesnosti? Za naše urarje to ni nobena težava.

 

Ure so naš svet. V spletni trgovini Bondie.si prinašamo ta svet tudi v vaše roke! Ponujamo vam izbor več kot 50 svetovno znanih blagovnih znamk. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung in številne druge priznane znamke čakajo na vas! V kolikor želite švicarsko kakovost, sodobno tehnologijo ali sodoben dizajn, vam bomo z veseljem svetovali pri vaši izbiri. Nenadomestljiv člen kolektiva Bondie in storitev za stranke so tudi naši lastni urarji. Želite popraviti svojo staro uro, zamenjati baterijo, narediti preizkus vodotesnosti? Ni problema! Poleg standardnih storitev naši urarji prav tako popravijo in restavrirajo luksuzne ure priznanih blagovnih znamk Rolex, Hublot, Omega, Breitling in mnoge druge...

 
 
 
Obiskali ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica